Η επιχείρηση «Νέα Άποψη» ιδρύθηκε το έτος 2000 στην Αθήνα. Τα γραφεία στεγάζονται στη λεωφόρο Αθηνών 181, στο Χαϊδάρι. Κύριο αντικείμενο των εργασιών είναι η εισαγωγή και εμπορία διαφημιστικών δώρων, και οι εκτυπώσεις (κέντημα, μεταξοτυπία, offset) διαφημιστικών μηνυμάτων ή σημάτων σε οποιαδήποτε κατάλληλη επιφάνεια (μέταλλο, πλαστικό, δέρμα, ύφασμα). Γίνονται και εκτυπώσεις φυλλαδίων και καρτών.

Αναλαμβάνουμε ευχαρίστως όλη τη διαδικασία δημιουργίας (προτάσεις σχεδιασμού, μακέτα, εκτύπωση) είτε σε αντικείμενα που θα έχει επιλέξει ο πελάτης από τα πλούσια αποθέματά μας, είτε σε είδη που θα μας προσκομίσετε. Μπορούμε να βοηθήσουμε και σε περιπτώσεις ειδικών παραγγελιών. Η γόνιμη συνεργασία μας με διάφορες διαφημιστικές εταιρείες είναι δεδομένη, και εννοείται ότι τηρείται η αναγκαία εχεμύθεια όταν μας ανατίθεται μέρος μιας διαφημιστικής εκστρατείας.

Μπορούμε να καλύψουμε και μικρές επιχειρήσεις μεταξοτυπίας με εκτυπώσεις φασών σε υφάσματα, αναπτήρες, στυλό και σε άλλα διαφημιστικά είδη. Από τα διαφημιστικά μας δώρα δικής μας εισαγωγής, που πέτυχαν ευρύτερη αποδοχή και εξαιρετική διάδοση σημειώνουμε τους αναπτήρες ATOMIC και στα είδη καπνιστού.

Θα μας βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση:

Λεωφόρος Αθηνών (Καβάλας) 181, 124 61 Χαϊδάρι

τηλ. 210 5323043 – 2105325944